divendres, 10 de juny del 2011

VALORACIÓ FINAL ASSIGNATURA

Realment terminar amb aquesta assignatura és de les que més pena m’he dona. Personalment, ha estat una assignatura agradable. Per una part, m’agradava la matèria a estudiar, i per altra, les sessions no eren de cap manera avorrides i ha estat fàcil seguir-les i treure qualque cosa d’elles.
En general, no hi ha cap aspecte de l’assignatura que m’hagi costat molt de realitzar o estudiar. Si hi ha que mencionar qualque aspecte una mica costós, seria el fet de portar al dia aquest portafoli.
Degut a la càrrega i el volum de feina que portàvem durant el quadrimestre pel que fa a totes les assignatures, m’ha estat una mica complicat realitzar dia a dia les reflexions corresponents a cada classe. Crec que només el fet de pensar que havia de realitzar la carpeta d’aprenentatge i plasmar en ella tots els aspectes de l’assignatura m’angoixava una mica, ja que volia portar-la al dia per tal de no oblidar cap aspecte ni activitat.
Encara així, crec que he superat aquest fet i he portat la meva carpeta d’aprenentatge lo millor que he pogut. He plasmat tots els aspectes de l’assignatura que hem semblaven més significatius, per tal de que en un futur no queden en l’oblit i tingui l’oportunitat d’accedir a ells lo més ràpid i fàcil possible.
En conclusió, realitzar aquest portafoli d’estudis ha estat beneficiós per a la meva formació ja que he treballat en profunditat tots els aspectes tractats en l’assignatura, i a l’hora he gaudit fent aquest bloc que és una alternativa bastant innovadora.