dimecres, 16 de març del 2011

Sessió 6 i 7 24/02/11 i 29/02/11

Definició del que entenc personalment per Família:


La família la composen un grup de persones lligades per raons biològiques o d'adopció. Aquestes persones poden conviure juntes o no, i poden tenir relacions més o menys estretes. 

Després de consensuar amb les companyes i he de posar en comú totes les definicions personals sobre la FAMÍLIA, hem arribat a la següent definició conjunta que abarca tots els aspectes comentats a classe:


La família és un conjunt de persones que poden estar lligades biològicament o no. Aquesta és incondicional i permet la supervivència de qui l’integra, convivint amb ella o no, o tenint relacions més o menys estretes.

Tractant aquest tema de família, hem visualitzat el següent video:






Aquest vídeo transmet la importància de la figura paterna o materna per a un infant. Personalment me transmet una mica de pena pel fet que els infants aprenguin aquestes conductes negatives de la mà dels seus pares o mares, quins suposadament són les seves figures de referència, de les quals haurien d'aprendre les conductes correctes.
El video exemplifica perfectament cóm els infants aprenen per imitació. Aquestos es  fixen i imiten les conductes dels adults que viuen al seu entorn. Per tant, hem de tenir cura de les conductes que mantenim davant dels infants, ja que aquestos són com esponjes i absorveixen tot el que passa al seu voltant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada